MOBIL

Nå blir Galaxy S II oppdatert

Men toppmodellen får ikke Android 2.3.4 uten problemer.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. sep. 2011 - 15:09

Samsung har nå sluppet en oppdatering til Galaxy S II som oppdaterer operativsystemet fra versjon 2.3.3 til versjon 2.3.4. Dette gir telefonen noen nye funksjoner, men den største nyheten er at du nå kan ta videosamtaler over Google Talk.

Det vil si at du via Google Talk-appen nå kan chatte med andre Google Talk-brukere ikke bare med lynmeldinger, men også sette opp videosamtaler. Dette krever ingen installasjon av ny programvare, men de du snakker med må enten ha en telefon med Android 2.3.4, en tablet med Android Honeycomb eller sitte foran en PC med webkamera.

Android 2.3.4 gir deg også 3D-modus i Google Maps, siste versjon av Google Books og fikser noen bugs i operativsystemet. 

En komplett oversikt over nyhetene finner du hos Google.

Krøll med oppdateringen

Dessverre viser det seg også at oppdateringen har skapt problemer for Galaxy S II-eiere. På Samsungs Facebook-side klager brukerne over at telefonen har blitt tregere og at kalenderen og e-postappen har fått engelsk språk.

Samsung melder at de undersøker saken, og vil komme med en løsning. 

Slik gjør du det

Om du likevel vil teste ut oppdateringen og sjekke om den er tilgjengelig til din telefon gjør du som følger:

Gå inn i innstillinger, bla deg helt ned til "Om telefonen", og trykk deretter på "Programvareoppdatering". Herfra velger du "Søk etter oppdateringer". Dersom oppdateringen er tilgjengelig til din telefon får du nå et valg om å laste den ned.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.