T2

Multimega i lomma

De trenger heller ikke misunne de større modellenes tekniske data.

Dette, nærmest lommerusket av et kamera, kan nemlig skilte med både fire megapiksler og en 3X optisk zoom. Ikke noen digital ersatz-zoom her, nei.

Casio påstår at dette kameraet, som kommer om en måneds tid, har en oppstartstid på 1,6 sekunder og en utløserfølsomhet på skarve 0,01 sekund.

Hvis det er riktig, skal vi bøye oss langt ned i støvet. Multiautofokusen måler på syv steder i bildet for å gi best mulig skarphet.

I motsetning til andre som konkurrerer om hedersplassen i lomma di, har denne modellen en riktig så stor LCD. Hele to tommer er ikke til å kimse av i fjærvektklassen.

Kameraet har innebygget mikrofon og høyttaler som gjør at du kan bruke det som diktafon, spille inn kommentarer til bildene og ta små videosnutter på inntil 60 sekunder. Har du glemt vekkerklokka, kan du bruke kameraet, som attpå til vil vise deg ditt favorittbilde på skjermen mens du gnir søvnen ut av øynene.

Med 10 MB internminne og kortplass til MMC eller SD-kort, nettovekt på 127 gram og egen dokkingstasjon som lader batteriet og overfører bilder til PC-en, er ikke prisen på 4700 kroner noe å si på.

Det eneste ingeniørene i Japan har glemt, er kompatibilitet med den nye PictBridge-standarden som gir direkte utskrift til alle moderne blekkskrivere uavhengig av merke.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.