ARKIVNYHETER

Multiconsult søker ny direktør

Håkon Sannum, adm. dir. Multiconsult
Håkon Sannum, adm. dir. Multiconsult Bilde: Joachim Seehusen
Joachim Seehusen
4. juni 2010 - 15:00

– Jeg nærmer meg 63 år og synes det er riktig at selskapet ser etter en etterfølger, bekrefter Håkon Sannum.

Han har nå sittet som administrerende direktør i Multiconsult i ti år.

– Jeg var 27 år i Aker, men jeg har tidligere aldri sittet lenger enn tre år i samme stilling. Nå er selskapet kommet i en situasjon der en ny leder får dra det videre.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Lederrekrutteringssfirmaet Ogders Berndtson er gitt jobben med å finne Sannums etterfølger. Det er ikke engang sikkert at stillingen blir lyst ut.

Ingen hast

– Vi har ingen hast, vi bør ha ny leder på plass i løpet av året, sier styreleder Steinar Mejlænder-Larsen i Multiconsult.

Styrelederen forteller at Ogders Berndtson allerede har kartlagt kandidater, men at prosessen ikke er kommet så langt at navn er presentert for ham.

– Vi stiler høyt. Sannums etterfølger skal være en god og synlig leder som er innforstått med de verdiene selskapet har og kan videreføre disse. Vi har klare krav til et høyt faglig akademisk nivå, men vi ser ikke etter en spesialist. Vedkommende må være i stand til å lede personer med høy utdanning og høy kompetanse, sier Mejlænder-Larsen.

Multiconsult har i dag 1 100 ansatte. Utenlandsomsetningen ligger rundt 12-13 prosent av totalomsetningen, hovedsakelig gjennom Norplan.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.