ARKIVNYHETER

Multiconsult kjøper IndustriPlan

INDUSTRI: Håkon Sannum vil at Multiconsult skal være med å konikurrere om industrijobber i større grad enn i dag.
INDUSTRI: Håkon Sannum vil at Multiconsult skal være med å konikurrere om industrijobber i større grad enn i dag. Bilde: Joachim Seehusen
Joachim Seehusen
14. des. 2009 - 09:57

Multiconsult AS har inngått avtale om å kjøpe IndustriPlan AS.

– Vi kjenner IndustriPlan godt gjennom mange års samarbeid. Jeg vet derfor at vi får et kompetent og erfarent tilskudd til vår industrisatsing. IndustriPlan sitter dessuten med kompetanseområder hvor Multiconsult ikke har vært godt dekket. Dette gjør at vi nå kan gå inn i nye områder og bli en mer komplett aktør inn mot norsk industri, sier Håkons Sannum, administrerende direktør i Multiconsult.

Prosess og produksjon

IndustriPlan er en rådgiverbedrift som kun arbeider med industri. Selskapet har 20 ansatte og holder til i Asker.

– Vi har hatt et ønske om å bidra inn i store industrioppdrag i større grad enn i dag ved å kunne bidra i alle prosjektfaser. Alene er vi ikke tilstrekkelig store og tverrfaglige til at dette er et realistisk mål. Ved å gå sammen med Multiconsult vil nye muligheter åpne seg, både inn mot større oppdrag og inn mot flere typer kunder og prosjekter. Vi ser nå fram til å bli en virkelig tung industriaktør sammen med nye kolleger i Multiconsult, sier daglig leder Vemund Isachsen i IndustriPlan AS.

Multiconsult vil overta alle aksjene i IndustriPlan fra 1. januar 2010. IndustriPlan as vil fortsette som eget selskap fram til 1. Juli, 2010.

Selskapene vil gradvis samordne driften og vil samlokaliseres i løpet av året.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.