PROSJEKTERING

Multiconsult jakter 40 nye ingeniører til E6 Ranheim–Værnes

Multiconsults kontrakt Med Nye Veier utgjør foreløpig rundt 200 millioner kroner. Dette er den største enkeltkontrakten i Midt-Norge for rådgiverselskapet noensinne.

Regionsdirektøren i Multiconsult Midt, Jan Anders Syltern, søker nå 40 nye medarbeidere.
Regionsdirektøren i Multiconsult Midt, Jan Anders Syltern, søker nå 40 nye medarbeidere. Foto: Multiconsult
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. des. 2018 - 10:25

Nå skal rundt 40 nye ingeniører på plass.

Regionsdirektøren i Midt, Jan Anders Syltern, forklarer i en melding fra selskapet at ikke alle de nye 40 ingeniørene skal øremerkes E6-prosjektet.

- Det er mer sammensatt enn som så. Vi trenger flere medarbeidere til E6-prosjektet. I tillegg ønsker vi å styrke andre fagområder samt kontorene i Ålesund, Mo og Steinkjer. Vi søker derfor nye, dyktige medarbeidere til både samferdsel, bygg, industri og geo, men også innenfor områder som fornybar energi, bærekraft og urbanisme, sier Syltern.

 

Godt rigget for å ta imot så mange nye

Han forklarer at Multiconsult definitivt er rigget for å ta imot så mange nye folk samtidig. Ny kompetanse skal komplementere og forsterke det som allerede er sterke fagmiljøer.

- Vi skal ta imot alle på en god måte. Vi jobber teambasert og har som fokus å levere etter kundenes behov. Da trenger vi en dyktig ledelse og nok kapasitet til å løse oppgavene ut mot kundene, sier han og forklarer at det finnes en fadderordning for alle nyansatte.

- Det tar tid å komme inn i vår organisasjon. Vi forventer ikke leveranser første uka, og alle nye personer blir skikkelig ivaretatt av erfarne ansatte hos Multiconsult, sier han.

Milliardprosjekt

E6 Ranheim–Værnes skal bli en trafikksikker firefelts motorvei hvor tillatt hastighet er 110 km/t. Prosjektet inkluderer én ny tunnel og nye løp i eksisterende tunneler. Byggestart er planlagt i 2019, og hele strekningen ventes å stå ferdig i 2024.

Multiconsults kontraktsverdi utgjør rundt fem prosent av en totalentreprise på ca fire milliarder norske kroner. Nye Veier, et heleid statlig aksjeselskap under Samferdselsdepartementet, har utlyst kontrakten, og både Leonhard Nilsen & Sønner AS og spanske Acciona Mantenimiento de Infraestructuras S.A er med på vinnerlaget.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.