T2

Multi skal det være

Når du først kjøper en skriver, har du jo en halv kopimaskin, og når den er på plass, er jo skanneren gratis. På toppen av det hele tar alt mindre plass og koster mindre.

Canons nye Smartbase MPC200 Photo har både lav pris og et uvanlig lite fotavtrykk, uten at det går ut over de tekniske dataene.

Skriveren som pr minutt presterer 14 sider i sorthvitt og ti i farge, kan skrive helt uten marg, noe som gir deg den ultimate fotobutikkfølelse.

Oppløsningen på 2400 ganger 1200 gjør at du ikke ser forskjell heller. I denne prisklassen er det ingen andre som kan levere utskrifter direkte fra minnekort.

Det følger med en PCMCIA-adapter for CF-kort, og du kan sette inn kort for andre formater. Det betyr også at du kan bruke den som en lagringsstasjon ved å lese og skrive filer mellom kortet og PC-en via USB-porten.

Kanskje det mest imponerende med denne modellen er hvor raskt den trekker fra hofta når du ber om en kopi. Etter sju til åtte sekunder kan du forvente at resultatet ligger på brettet om det er et tekstdokument.

Skanneren har en optisk oppløsning på 1200 ganger 600 dpi og en bitdybde på 36. Langt mer enn de fleste trenger altså. Selvfølgelig følger det med programvare for bildebehandling og OCR på lasset som ikke koster mer enn et par tusenlapper. Det er billig!

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.