MRC Teamtrade tar over som representant for Magnetrol

Produkspekteret spenner fra rene mekaniske nivåmålere til avanserte radarer og guided wave radare

Bildet viser en animasjon av Magnetrols fabrikk i Belgia, for produksjon av utstyr til nivåmåling, Kapasiteten ble doblet i 2013.
Bildet viser en animasjon av Magnetrols fabrikk i Belgia, for produksjon av utstyr til nivåmåling, Kapasiteten ble doblet i 2013.
14. sep. 2016 - 07:00

MRC Teamtrade AS, tidligere Hypteck, har overtatt som Norges representant for Magnetrol nivå og gassmengde feltinstrumenter. Tidligere var det Håland Instrumentering som distribuerte Magnetrol til norske kunder.

Produkspekteret spenner fra rene mekaniske nivåmålere til avanserte radarer og guided wave radarer. ECLIPSE er verdensledende innenfor Guided Wave Radar (GWR) teknologi og Magnetrol var de første som lanserte 2-leder GWR målere. Magnetrol er fortsatt ledende innenfor den teknologiske utviklingen på dette feltet, skriver MRC Teatrade i en pressemelding.

Produktspekteret består, i tillegg til berøringsløse radarer og GWR, også av magnetrulle indikatorer, displacere, flottørbrytere, ultralyd nivåbrytere og målere, kapasitive målere, magnetrostriktive målere samt termiske nivåvakter og gassmengde målere.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.