MOBIL

Motorola er tilbake i Norge

Motorola slipper "håndverkermobilen" Defy i sin retur til norske butikkhyller.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. mai 2011 - 00:17
Vis mer

Motorola er tilbake på det norske markedet. Dette kommer etter at selskapet i februar fortalte til Mobili.no at de jobber med å få solgt modellen Defy på det nordiske markedet.

Vi har i flere måneder hørt at Motorola har jobbet med å selge telefoner i Norge, og nå er det altså offisielt. Nettbutikkene Chess og Netonnet har hatt telefonen i sine lister i noen dager, og nå melder mobildistributøren Brightpoint at salget skal i gang.

Mototrola har satt opp en liten organisasjon i Norden, og har to representanter i tillegg til å ha Brightpoint som partner.

Håndverker-Android

Den første telefonen som kommer i salg er Defy. Dette er en Android-telefon med trykkskjerm som er laget for å tåle en trøkk.

Den er motstandsdyktig mot riper, støv, slag og vann. Skjermen er dekket med såkalt Gorilla Glass, som tåler harde påkjenninger. Telefonen er IP67-spesifisert, og skal tåle å ligge under en meter vann i en halvtime.

Skjermen er 3,7 tommer og har 480 x 854 pikslers oppløsning. På spesifikasjonslisten finner vi ellers de vanlige spesifikasjonene som super-3G, Wi-fi og GPS.

Defy kjører Android 2.1, og skal kunne oppgraderes til Android 2.2. Menysystemet er Motorolas egne MOTOBLUR.

Prisen ligger på mellom 2300 og 2900 kroner ifølge prissammenligningstjenesten Prisjakt.

Mobili.no kommer med test av Motorola Defy om kort tid.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.