MOBIL

Motorola Defy Mini til Norge

Nok en vannsikker tøffing på vei til butikkhyllene. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. apr. 2012 - 06:00

Lenge var det nesten umulig å få tak i en smarttelefon som tåler vann. Det siste året har det kommet flere alternativer, fra Samsung, Sony og Motorola. 

Nå slipper sistnevnte nok en vannsikret telefon i Norge: Motorola Defy Mini. Denne telefonen er sikret mot vann og støv, og har ripesikkert Gorilla Glass. Den bør altså kunne være med på stranda i sommer.

Ganske liten

At den har fått Mini til etternavn betyr at vi snakker om en telefon med relativt beskjeden størrelse. Her er skjermen 3,2 tommer stor, vekten er 107 gram og størrelsen 109 x 58 x 12,5 mm. 

Ifølge pressemeldingen får du Defy Mini "til en pris du ikke kan slå". Det vil si rundt 1900 kroner. Som er omtrent samme pris som Samsung Galaxy Xcover og Sony Xperia Active går for. 

Maskinvaren er av den beskjedne sorten: En prosessor på 600 MHz, skjermoppløsning på 320 x 480 piksler, 512 MB arbeidsminne, 120 MB lagringsmine, minnekortstøtte, og støtte for super-3G, Wi-fi og GPS. Kameraet tar bilder i tre megapiksler.

Så hører det med til historien at batteriet er på 1650 mAh, noe som sørger for en hviletid på 17,5 døgn og en taletid på nærmere 10 timer. Det er slett ikke verst.

Sony gir sterkere maskinvare

Vi får nevne at Sony Xperia Active stiller med 1 GHz prosessor, samme skjermoppløsning, skjerm på 3 tommer, like mye arbeidsminne og ellers tilsvarende spesifikasjoner. Da må du veksle inn taletid og hviletid.

LES OGSÅ: Test av Sony Xperia Active

Motorola Defy Mini kommer i salg i mai, men om du ikke klarer å styre deg er det mulig å få tak i den hos Net on Net.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.