MOBIL

Motorola Defy+ er lansert

Nå har Motorola offisielt lansert den oppdaterte versjonen av tøffing-mobilen Defy.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. aug. 2011 - 09:07

Tidligere denne måneden ble det kjent at Motorola har en oppdatert versjon av Defy på trappene. Den nye versjonen får navnet Defy+ og har fått sterkere maskinvare enn forgjengeren. Nå har Motorola offisielt lansert telefonen.

Denne telefonene er laget for å tåle vann, og forgjengeren ble med oss på årets første bad i mai. Defy er altså en telefon som er laget for å tåle mer enn gjennomsnittet, og i tillegg til å være vanntett ned til en meter er den beskyttet mot støvinntrenging, oppriping og støt.

Sterkere maskinvare

Defy+ er i all hovedsak lik sin forgjenger, men har fått en prosessor på 1 GHz, Android 2.3 Gingerbread og et batteri på 1700 mAh. Forrige utgave hadde til sammenligning 800 MHz prosessor, Android 2.2 og et batteri på 1500 mAh.

LES OGSÅ: Test av Motorola Defy

Telefonen har ellers en 3,7 tommers skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning, et fem megapikslers kamera med autofokus og fotolys, 2 GB internminne og støtte for minnekort. Taletiden er oppgitt til 7,1 timer, mens hviletiden er 16 døgn.

Defy+ skal først lanseres i Tyskland, og prisen skal ligge på 2100 kroner (269 euro). Når den dukker opp i Norge er ikke kjent, men vi er på saken.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.