MOBIL

Motorola boler opp Razr

CES2012: Motororlas Android-kjempe har brukt juleferien på å pumpe jern.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. jan. 2012 - 07:51

Motorola kverner videre på Razr, og lanserer oppdateringer til serien av tynne Android-mobiler under CES i Las Vegas.

Motorola gjorde i oktober fjor comeback med sin gamle Razr-merkevare da de lanserter Droid Razr. Denne telefonen er en av de tynneste på markedet, og har spesielle egenskaper som et bakdeksel i Kevlar og Super-AMOLED-skjerm. Da de lanserte telefonen i Europa droppet de Droid-navnet.

Vi testet Razr i november, og syns den var en av de mest spennende Android-telefonene vi har prøvd på lenge.

Droid Razr Maxx

Den nye modellen kalles Droid Razr Maxx, og er i bunn og grunn den samme mobilen som den originale Droid Razr. Men det er gjort noen oppgraderinger mange vil sette pris på.

Det første og største er batteriet.  Den nye modellen har fått et batteri med kapasitet på hele 3300 mAh. Originalen har batterikapasitet på 1780 mAh, så vi snakker om en vesentlig oppgradering. Taletiden er oppgitt til inntil 21 timer, og Motorola mener at dette gjør den til smarttelefonen med lengst batterilevetid.

I tillegg til batterioppgradering har Motorola også funnet plass til mer lagringsminne. Razr Maxx leveres derfor med 32 GB minne innebygget. Dette kommer i tillegg til støtte for Micro-SD-minnekort.

 Motorola Droid Razr Maxx (til venstre) og Razr.

Dette gjør naturligvis at telefonen har vokst i størrelse, men ikke så voldsomt som en kanskje skulle tro. Mens den første Razr-modellen var 7,1 millimeter tykk er Maxx-varianten 8,9 millimeter tykk. Den karakteristiske "leppen" på toppen av telefonen er dermed forsvunnet.

Utover disse oppgraderingene er Razr Maxx identisk med den forrige Razr-modellen. I tillegg har Motorola lansert en lilla variant av den første nye Razr-modellen.

Ice Cream Sandwich

Motorola har for øvrig presisert av Razr-telefonene vil få Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De kjører i dag Android 2.3 Gingerbread. Noe tidsrom er imidlertid ikke spesifisert.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.0

Den nye Razr Maxx er en del av Droid-serien til operatøren Verizon i USA. Det betyr kort sagt at Droid Razr Maxx ikke er laget for det europeiske markedet. Dette var også tilfellet med Razr, som kort tid etter lansering i USA også ble lansert i Europa. 

Vi kommer tilbake med mer info om en eventuell Europa-variant når dette blir kjent.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.