MOBIL

Motorola Atrix kommer til Norge

Motorolas råeste modell med tokjerneprosessor kommer til Norge.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. aug. 2011 - 18:16
Vis mer

I januar lanserte Motorola sin første telefon med tokjerneprosessor, Atrix. Denne har samme systembrikke som LG Optimus 2X, altså Nvidia Tegra 2.

Nå kommer telefonen til Norge, og LG, Samsung og HTC får dermed nok en konkurrent til sine toppmodeller i butikkhyllene. 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

LES OGSÅ: Motorola lanserer Atrix

Atrix var en massivt imponerende Android-telefon da den ble lansert, men siden den gang har det dukket opp en rekke sterke telefoner, som Samsung Galaxy S II og HTC Evo 3D.

Kruttpakke

Men Atrix er fortsatt en kruttpakke. Foruten tokjerneprosessor på 1 GHz har telefonen 1 GB arbeidsminne, 16 GB lagringsminne og utgang for HDMI. Batteriet har en kapasitet på hele 1930 mAh.

Telefonen har en skjerm på fire tommer med oppløsningen 960 x 540 piksler. Kameraet har fem megapikslers oppløsning og tar opp video i full HD (1080p).

Bruk mobilen som PC

Det som kanskje gjør Atrix mest interessant er tilleggsutstyret Lapdock. Dette er i praksis en PC som drives av Atrix, og som byr på en full nettleser og mange andre funksjoner du er vant til å finne på en bærbar PC.

LES OGSÅ: Lyntest av Motorola Atrix med Lapdock

Telefonen skal komme i salg i midten av oktober, og vil koste 4000 - 4500 kroner. Dette inkluderer en docking med HDMI-utgang slik at du kan koble telefonen til TV eller prosjektør.

Atrix er for øvrig oppgradert til Android 2.3 Gingerbread siden den ble lansert.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.