NYHETSBREV

Motion Control-system for tøffe forhold

Krever ikke vedlikehold

1. okt. 2015 - 01:37

Siemens presenterer Simotion P320-4, et kompakt, PC-basert Motion Control-system for tøffe driftsforhold. Det nye servosystemet er tilgjengelig i to versjoner med forskjellige prosessorer, enten P320-4 Embedded med Intel Core i3-prosessor eller P320-4 Standard med en Intel Core i7 prosessor, skriver Siemens i en pressemelding.

Doblet ytelse

Sammenlignet med eldre generasjoner, har den nye prosessoren doblet ytelsen til systemet, og har i tillegg raskere minnehåndtering – for effektiv engineering. Siemens har utviklet Simotion P320-4 uten mekaniske slitedeler. Den har en Solid-State Drive (SSD), eller en valgfri CFast minnekort i stedet for konvensjonelle harddisker.

Vedlikeholdsfri

Simotion P320-4 krever ikke noe vedlikehold, selv ved maksimal ytelse og i omgivelsestemperatur opp til 55 oC. Det plassbesparende designet beslaglegger svært liten grunnflate, har integrerte sikkerhetsfunksjoner og ingen roterende deler. Enheten kan monteres på en standard monteringsskinne, eller via vertikal, side- eller veggmontering. Utstyrt med Profinet feltbussgrensesnitt med tre porter, og vanlig PC grensesnitt som USB3.0, Ethernet, DVI-I and Displayport, muliggjør enkel tilkobling til HMI displayer.

Les også: Bygg prosjekteres med løsninger fra 80-tallet

Test- og diagnosefunksjon

Simotion P320-4 opereres med Simotion Scout programvare, som gjør det enkelt å konfigurere, parameterisere og programmere servosystemet raskt og effektivt. Programvaren har også integrerte test- og diagnosefunksjoner, samt det siste innen lagringsteknologi med integrert feilhåndtering/retting. Siemens garanterer at det PC-baserte Motion Control-systemet vil være tilgjengelig på lang sikt med samme maskinvare.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.