NETTARKIV

Møter PF

12. apr. 2002 - 13:20

Møteprogram

Onsdag 17. april kl. 1730-1900:

Skip og miljø

"Vår ære og vår makt har de hvite seil oss brakt...", men det var den gang, det. Nå er seilene byttet ut med forurensende uhyrer av noen dieselmotorer, og i tillegg til sin kostbare last, frakter de store skipene også ballastvann fra havn til havn. se TU nr. 7/02.

I samarbeid med Marinteknisk selskap vil vi sette disse problemene i fokus, og direktør Terje Gløersen fra Norges Rederiforbund kommer og forteller oss om status og planer både nasjonalt og internasjonalt.

Møtet er gratis og åpent for alle.

Forum for Miljø og Ressurser

Torsdag 18. april kl. 1700-2000:

NIF Oslo avdeling og PF inviterer til et møte i den sørafrikanske ambassaden, Drammensvn 88C.

Sør-Afrika og den nye æra

De nære kontaktene mellom Norge og Sør-Afrika ble brutt under Apartheid-tiden. Nå skal de bygges opp igjen, og i mai kommer landets president til Norge. Det er på tide igjen å bli kjent med Afrikas kraftsenter.

Begrenset deltakelse.

Forhåndspåmelding til PFs sekretariat, tlf. 22 42 68 70, e-post: polyteknisk polyteknisk.no.

Alle arrangementer avholdes i Ingeniørenes Hus, Kronprinsensgate 17, Oslo, hvis ikke annet er angitt. Påmelding skjer til: servicekontoret, 22 94 75 60/61, faks 22 94 75 02, e-post: registrering nif.no. Oppdatering skjer fortløpende på Internett: www.nifoslo.no

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.