NETTARKIV

Møteprogram

Tirsdag 4. juni kl. 1700:

Fjordtur med M/S Folden

Vi seiler fra kaien i Sandvika kl. 1700 og med retur kl. 2100. Båten tar ca. 50 passasjerer. Det blir en rundtur på fjorden med reker og godt å drikke. Foruten det sosiale samværet er det faglige temaet: Helsetilstanden til fjorden. Da dette er en relativt dyr tur, ser vi oss nødt til å ta en egenandel på 100 kroner pr. person. Det er mulig å ta med ledsager.Tirsdag 11. juni kl. 0830:

Vi vil, vi kan!

REHADAT, Europas store database for rehabilitering blir gjennomgått, og deltakerne får med seg systemet hjem på CD til eget bruk. Rehabilitering til et inkluderende arbeidsliv. Hva gjør vi her i landet/hvilke erfaringer har andre gjort? Dette er et NIF-seminar, hvor Rikstrygdeverket, Aetat og Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund medvirker. Det finner sted i Ingeniørenes Hus - les hele programmet på: http://www.nifoslo.no/arr/arr.cfm?id=1047

Alle arrangementer avholdes i Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, Oslo, hvis ikke annet er angitt. Påmelding skjer til: Servicekontoret, 22 94 75 60/61, faks 22 94 75 02, e-post: registrering nif.no. Oppdatering skjer fortløpende på internett: www.nifoslo.no.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.