NETTARKIV

Møteprogram

5. juni 2002 - 14:07

Møteprogram

Søndag 16. juni kl. 1200-1500:

Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsvn. 143, Oslo

Familier med besteforeldre, mor, far og barn i alle aldre myldrer til Norsk Teknisk Museum. Museet er åpent for utforskning av teknikkens forunderlige verden. Fra kl. 1200 serveres pølser og brus og følgende program:

Kl. 1300: I forbindelse med feiringen av 200 årsjubileet til det norskematematikkgeniet Niels Henrik Abel kan du delta i matematiske opplevelser med saks og papir. Aktiviteten passer for barn over 6 år. Kl. 1400: Opplev en knallforestilling med kjemikalier fra dagliglivet.Passer for alle. Hele dagen kan du vandre i Norsk Teknisk Museum og se teknikkens forunderlige verden, blant annet driften av det nye store vannhjulet som er hele 8 meter i diameter. I Teknoteket kan barn fra 2 til 100 år undre seg over og utforske naturvitenskapelige fenomener som lys, lyd, elektrisitet og magnetisme. Etterpå kan man se hvorledes disse fenomenene er utnyttet ved å vandre gjennom Norsk Teknisk Museums presentasjon av norsk industrihistorie.

Norsk Teknisk Museums venner og Teknologi Historisk Gruppe ønsker deg og dine hjertelig velkommen. Det er ingen påmelding og gratis adgang. Ta gjerne med noen du kjenner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.