PRODUKTNYHETER

Mot toppen i e-handel

BEA blir det første selskapet som introduserer en utvidet plattform som kombinerer programvaretjener, nett-tjenester, integrasjons- og portalteknologi i en kraftfull integrert, standardbasert løsning. Dette gjør det betydelig enklere å drive e-handel.

Integrert

Den fullt integrerte plattformen gjør det enkelt for bedrifter å koble sammen forretningsprosesser, integrere bedrifts- og e-handelssystemer, samt dele informasjon i hele organisasjonen og på internett.

I dag står bedriftene overfor store problem, fordi IT-systemene hindrer dem i å utnytte fordelene med e-handel. Det gjelder å muliggjøre kommunikasjon mellom ulike systemer, så vel internt i selskapet som med leverandørers og partneres løsninger på den andre siden av brannmuren.

BEA har løst dette gjennom å utvikle markedets første ikke-proprietære og integrerte løsning, som tillater at data og tjenester deles mellom en mengde dataløsninger og systemer.

Den utvidede plattformen er utformet for å støtte både enkle og komplekse nettjenester, noe som gjør det mulig for ulike bedrifter å samarbeide, samt å integrere systemene til partnere, leverandører og kunder.

BEAs datasystemer og prosesser kan integreres sømløst over internett, både innen og mellom ulike selskaper.

Automatisk kodegenerering

Den nye BEA Weblogic Server 6.1 er den første og eneste løsningstjeneren i storklassen som leverer automatisk kodegenerering av nye og eksisterende Java-baserte dataløsninger. Disse nye mulighetene gjør BEA WebLogic E-Business Platform til markedets mest kraftfulle plattform for totalt integrerte nett-tjenester.

Bill Coleman, grunnlegger, styreformann og CEO (chief executive officer) i BEA Systems, mener at bruk av Java er stadig mer viktig i utviklingen av ny programvare.

– 60 prosent av markedsmulighetene tapes på grunn av dårlig programvare. Takket være bruk av Java vil store selskaper raskt kunne forandre sine forretningsprosesser, sier han.

Avtale med Intel

Nylig undertegnet BEA en avtale med Intel om å tilpasse sin programvare for Itanium-prosessorfamilien. Den strategisk viktige alliansen skal kunne møte kundenes behov for valg av plattformer ved å tilby en høytytende og skalerbar Java-plattform for e-handelsløsninger for flere operativsystemer, spesielt Microsoft Windows og Linux.

Selskapene skal i tillegg drive felles markedssaktiviteter med produsenter av maskinvare, uavhengige programutviklere (ISVs) og systemintegratorer. Alliansen er kommet i stand for å utvide virksomhetsområdet for Intel-baserte servere til å kjøre virksomhetskritiske dataløsninger for e-handel og nett-tjenester.

– Vårt mål for det strategiske samarbeidet med Intel er å dekke kundenes behov for å kunne kjøre BEA WebLogic på Intel-baserte plattformer, for både utvikling og produksjon, sier Coleman.

En rekke ledende maskinleverandører over hele verden har allerede uttrykt støtte for BEA WebLogic, blant dem Dell, Hewlett-Packard og Unisys. BEA og Intel planlegger å samarbeide med flere andre leverandører i tillegg til programutviklere og integratorer.

Les mer om: