ARKIVNYHETER

Mot hjemmeseier i Søgne

1,9 km av E 39 gjennom Søgne kommune blir utvidet innen oktober neste år. Jobben vil høyst sannsynlig bli gjort av en entreprenør fra Vest-Agder.
1,9 km av E 39 gjennom Søgne kommune blir utvidet innen oktober neste år. Jobben vil høyst sannsynlig bli gjort av en entreprenør fra Vest-Agder. Bilde: Statens vegvesen
29. nov. 2007 - 10:13

Repstad Anlegg fra Søgne er nr. to, men muligheten til å få en jobb i hjemkommunene er liten med et anbud på 34,130 millioner. Det laveste anbudet ligger litt i underkant av det Vegvesenet hadde regnet med.

Bortsett fra sørlendingene var det bare Mesta som viste interesse for jobben, men et anbud på 42 millioner kroner tyder ikke på at den var altfor stor.

Den aktuelle strekningen er 1 900 meter lang og går mellom Storenes og Klepland like nordøst for kommunesentret i Søgne. Mesteparten av strekningen får fire felt og midtrekkverk, men i hver ende skal vegen innsnevres til to felt for å tilpasses dagens veg. Full vegbredde blir 16 meter.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.