Morgedal Entreprenør selges: Blir del av entreprenør-gruppe med 150 ansatte

Ra1 Gruppen AS har inngått avtale om oppkjøp av Morgedal Entreprenør AS.

Helge Andersen Byggland, Geir Nesland Nilsen og Bjørn Tore Andersen.
Helge Andersen Byggland, Geir Nesland Nilsen og Bjørn Tore Andersen. Foto: Tone Tveit, Vest-Telemark Blad)
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
14. okt. 2022 - 07:55

Morgedal Entreprenør er en maskinentreprenør lokalisert i Telemark, og har siden oppstarten for 11 år siden blitt en betydelig aktør i infrastruktur-markedet. Selskapet har i dag cirka 40 medarbeidere og forventer en omsetning på 125 millioner kroner i år.

Ra1 Gruppen er fra før etablert som aktør innen bygg-, eiendom-, jernbane- og betongrelatert anleggsvirksomhet. Kjøpet av Morgedal Entreprenør kompletterer Ra1 Gruppen som totalleverandør i bygg- og anleggsmarkedet og styrker gruppens kompetanse og kapasitet innenfor masseforflytning og grunnarbeider.

- Vi er veldig glade for at Morgedal Entreprenør har valgt å bli en del av Ra1 Gruppen. Med Morgedal Entreprenør på laget styrker vi vår kompetanse på tyngre infrastrukturprosjekter innenfor veg, bane, VA, og kraft. Oppkjøpet vil ruste Ra1 til å bli en mer komplett samarbeidspartner for våre kunder. Vi har lært firmaet å kjenne gjennom tidligere samarbeidsprosjekter og er sikre på at denne fine gjengen vil passe godt inn sammen med resten av Ra1-familien. Vi ser med stor entusiasme frem til å bygge Ra1 videre sammen med våre nye kolleger fra Morgedal Entreprenør, sier daglig leder i Ra1 Gruppen, Geir Nesland Nilsen.

Etter oppkjøpet av Morgedal Entreprenør vil Ra1 Gruppen telle ca 150 medarbeidere. Gruppen forventer en omsetning på rundt 500 millioner kroner i år og har ambisjoner om ytterligere vekst i årene som kommer.

Equinor starter prøveproduksjon fra sin tredje solpark i Polen, Lipno. Den har en kapasitet på 53 MW.
Les også

Equinor starter produksjon fra sin tredje solpark i Polen

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.