ASFALT

Mona feiret 30 år som asfaltforsker i NCC Industry

Fikk medalje i forrige uke.

Mona Teigen
Mona Teigen Foto: NCC
13. juli 2018 - 10:18

Laboratoriesjef Mona Teigen mottok forrige uke medaljen for lang og tro tjeneste i NCC Industry. Det melder selskapet selv i en pressemelding. 

Ansvar for alle laboratoriene

– Mona har et brennende engasjement for asfaltfaget, og vi i NCC er svært heldige som har hatt æren av å ha henne på vårt lag i alle disse årene. Hun er en dedikert og dyktig medarbeider, og uten å overdrive, er hun Norges flinkeste asfaltlabsjef, sa Joar Caspersen, direktør i NCC Industry under overrekkelsen av medaljen forrige uke.

Mona Teigen er utdannet prosess- og kjemiingeniør fra Høyskolen i Porsgrunn. Hun startet i Nodest Industrier som sesongarbeider på laboratoriet deres, og gikk etter hvert over i en fast stilling.

Nodest ble senere kjøpt opp av Rieber, som igjen ble kjøpt opp av NCC. I dag jobber Mona som laboratoriesjef, og har ansvaret for alle asfaltlaboratoriene til NCC, samt oppfølging og veiledning av NCCs laboranter.

Asfaltfamilie

– Jeg kunne ikke bedt om bedre jobb. Jeg har så utrolig mange dyktige kollegaer, og vi jobber i et så spennende miljø! Jeg er med i alt fra produksjon av asfalt, til utlegging, samt forskning på nye og      bedre typer. NCC er en flott arbeidsplass!, slår hun fast i pressemeldingen.

– Vi er en asfaltfamilie! Men du skal ikke tro det er ensformige asfaltsamtaler rundt middagsbordet av den grunn! Det er så mye spennende rundt asfalt, så det er nok å prate om, avslutter Mona Teigen.

Det kongelige selskap Norsk Vel tildeler medaljen for lang og tro tjeneste for å synliggjøre og hederlig innsats i arbeidslivet. Det er et synlig bevis på en innsats det står respekt av. Denne medaljen er blant de eldste medaljene som blir utgitt og som fortsatt er i bruk i Norge, og som produseres av Norsk Myntverk.

LES OGSÅ: NCC skal legge asfalt i 9 Vestfoldkommuner

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.