NYHETSBREV

Modbus snakker med BACnet

Oversetter mellom nettverk

2. des. 2014 - 07:00

Den nye Anybus BACnet til Modbus gatewayen gjør det mulig å koble Modbus-enheter til et BACnet-nettverk. Gatewayen håndterer konvertering mellom Modbus og BACnet/IP. Modbus enheten fremstå som en BACnet-kompatibel enhet på BACnet-nettverket.

Ettersom BACnet-nettverk blir stadig mer brukt i bygnings- og infrastrukturinstallasjoner, finnes det også et økende behov for å integrere enheter som kommuniserer på Modbus inn i BACnet-nettverk. Gatewayen fungerer som en oversetter mellom de to nettverkene og tillater at Modbus RTU, ASCII og TCP-enheter vises som individuelle BACnet-kompatible enheter på et BACnet/IP-nettverk. Dette gjør det mulig for sentral BACnet-kontroll og tilsyn av Modbus-enheter som VVS-kontrollere og måleutstyr i bygningsinstallasjoner.

Les også: Nye kontrollere - hundre ganger kjappere

To porter er tilgjengelig på gateway for å koble til seriell Modbus (RTU og ASCII) og Ethernet (BACnet/IP og Modbus TCP). Ett gratis bibliotek over standard Modbus enheter brukes for å raskt kunne etablere kommunikasjon mellom nettverkene. HMS leverer også et enkelt brukervennlig verktøy med instruksjoner om hvordan du oppretter enhetsprofiler for Modbus-enheter som ennå ikke dekkes av biblioteket. Idriftsettelse og feilsøking utføres i det medfølgende nettgrensesnittet.

To porter er tilgjengelig på gateway for å koble til seriell Modbus (RTU og ASCII) og Ethernet (BACnet/IP og Modbus TCP). Ett gratis bibliotek over standard Modbus enheter brukes for å raskt kunne etablere kommunikasjon mellom nettverkene. HMS leverer også et enkelt brukervennlig verktøy med instruksjoner om hvordan du oppretter enhetsprofiler for Modbus-enheter som ennå ikke dekkes av biblioteket. Idriftsettelse og feilsøking utføres i det medfølgende nettgrensesnittet.Anybus Modbus til BACnet gateway Anybus

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.