IKT

Mobilstudio

12. okt. 2000 - 14:51

– Mobilt Internett gir en rekke nye muligheter. For å utnytte mulighetene, må det til et tettere samarbeid mellom utviklere av terminaler, programvare og innhold. I Playground har vi samlet noen av de ledende selskapene innen disse områdene. Sammen kan vi bidra til en raskere utvikling av mobilt Internett og samtidig sikre bedre og mer forbrukervennlige løsninger, sier Paul Torkil Fjuk, Playground Manager i Ericsson AS.

Playground vil ha tilgang til et nyutviklet mobilt Internett-studio hos Ericsson i Asker. Her skal de 16 selskapene møtes for å utvikle det som kan bli fremtidens standard innen mobilteknologi både for privatpersoner og bedrifter. Studioet er verktøykassen i Playground. Det skal inneholde alle fasiliteter medlemmene trenger for å realisere løsninger for mobilt Internett. – Samarbeidet gir tilgang til et lokalt nettverk med mulighet for globalisering gjennom Ericsson-konsernets kontaktpunkter, sier Eldar Sofienlund i Birdstep.

Disse er med; Ericsson, Avenir, Birdstep, Carrot Communications, Cell Network, Colibria, Consafe Infotech, ECSoft, Fast, Geodata, HiQ, HP, Norkart,

Sigma ProSoft, Systek og TV2 Interactive. (fh)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.