MOBIL

Mobili fyller 2 år

Og du kan vinne bursdagsgaven.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. okt. 2011 - 11:20

Ingenting er så morsomt som å feire sin egen bursdag, så i dag feirer vi at Mobili har holdt det gående i to år. Tradisjonen tro er det en av leserne som kan stikke av med bursdagsgaven.

Mobili gikk på lufta 1. oktober 2009, og de få leserne som var innom denne dagen fikk servert tester av fem mobiltelefoner, et knippe nyhetsartikler og en liten presentasjon av hvem vi er. Mye har endret seg siden den gangen. Blant annet har vi skåret vekk noen av seksjonene vi hadde da vi startet opp, og nye har kommet til.

Og ikke minst har vi fått Teknisk Ukeblad Media med på eiersiden i Mobili Media. Vi har to veldig spennende og lærerike år bak oss, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Du kan vinne bursdagsgaven

Men nå får det være nok selvhøytidelig skryt. På tide å vise frem godsakene!

Det dere konkurrerer om her er en Nokia C3-01 Touch and Type levert av Nokia. Denne telefonen har trykkskjerm i tillegg til vanlig nummertastatur, slik at du både kan skrive SMS på vanlig måte og styre telefonen ved å trykke rett på skjermen. Nokia C3 er dessuten tynn og lett, og har bakdeksel i metall. 

For å delta i bursdagskonkurransen krever vi kun at du svarer på noen enkle spørsmål. Vinneren trekkes fredag 7. oktober, og resultatet presenteres her på Mobili.

Konkurranseregler: For å kunne vinne må du svare riktig på spørsmålene. Vinneren trekkes fredag 7. oktober 2011 klokken 1200. Vinneren annonserer på Mobili.no og kontaktes via e-post. Ansatte i Mobili Media AS, Teknisk Ukeblad Media AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.