MOBIL

Mobilene som spraker

Vil du ha en telefon med farger? Da bør du sjekke ut disse.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. feb. 2012 - 18:08

Hver uke ber vi om innspill fra dere som følger oss på Facebook. Som vanlig kom det inn veldig mange gode artikkelforslag, og denne uken har vi plukket ut forslaget fra våre Facebook-følger Sara, som savnet en oversikt over smarttelefonene som skiller seg litt ut utseendemessig.

Hun har et poeng når hun påpeker at de fleste telefonene ser veldig like ut. Dersom svarte eller grå smarttelefoner blir for kjedelig for for deg kan vi tipse om disse godbitene: (og vi har for ordens skyld luket ut de som er gamle eller som ikke er så gode at det gjør noe)

HTC Rhyme

HTC Rhyme er en forholdsvis hendig telefon som stiller med god maskinvare og Android. Den vil altså gjøre en god jobb på de aller fleste områder dersom du er ute etter en god smarttelefon.

Det som gjør at Rhyme skiller seg ut er at den kommer i forskjellige farger. Du får den i vanlig metallisk grå, en som er brunaktig grå, og en som er mørk lilla.

I tillegg kommer telefonen med spesielt og nyttig tilbehør. Her får du en stasjon du kan legge telefonen oppi for å lade den. Denne fungerer også som høyttaler, slik at telefonen kan fungere som en slags klokkeradio.

HTC har dessuten lagt det de kaller en amulett i esken sammen med telefonen. Denne kan du for eksempel feste på vesken din, og så vil den lyse opp når noen ringer, eller du har fått nye meldinger. Slett ikke dumt.

Det følger også med øreplugger som matcher telefonens farge, og en skinnveske. 

LES MER: Test av HTC Rhyme

Neste mobil »

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.