Mobilene du går glipp av

SKILL DEG UT FRA MENGDEN: Denne knallrøde mobilen er en av de iMode-mobilene som det er størst interesse for i Japan akkurat nå. Modellen har selvsagt det meste du kan ønske deg - ikke mnist TV på mobilen - som snart er blitt standard på de avanserte og nye Japan-mobilene. (Bilde: Trond Heggelund)
LOCOMTOION FOR ASIATER: Dette er F905i-modellen til Fujitsu, som ikke bare sysler med datamaskiner. Mobilen har kallenavnet Yoko Motion og serien er svært populær i Japan. (Bilde: Trond Heggelund)
NOE FOR ARVINGEN: Du kunne kanskje tenke deg denne? Slapp av, dette er japansk barnemobil. Foruten at den er designmessig ser ut som en RAZR-mobil fra Motorola, har denne en høy 100-desibel alarm dersom barnet skulle bli angrepet eller noe sånt. (Bilde: Trond Heggelund)
VERDENS TYNNESTE: Denne Japanske foldemobilen er bare 9,8 millimeter tykk. Den er distribuert av operatøren iMode i Japan og ble vist frem på årets Mobile World Congress i Barcelona. (Bilde: Trond Heggelund)
FRANSK ÅPNING: Sagem er stor i sør-Europa, og her ser du et designsmykke av en mobil - som de mener er "The elegance of cold beauty". Sagem har desverre ingen planer for å selge sine mobilprodukter Norge, som de mener er uinteressant og et alt for lite marked. (Bilde: Trond Heggelund)
ELEGANT OG SMIDIG: Franske Sagem har 3,2 megapikslers kamera på flere av de nye mobilene. Hvorfor kan ikke eksempelvis Sony Ericsson eller Nokia lære noe av fransk mobildesign? (Bilde: Trond Heggelund)
LG er representert i Norge, og har laget mange gode mobiler. Men denne spesielle LG-mobilen er tilgjengelig kun for mobiloperatøren 3s kunder, som du finner flere steder i Asia og i Sverige (!). (Bilde: Trond Heggelund)
BAMSEMUMS FOR DESIGNFRIKERE: Bare innrøm det, du kunne tenke deg en bamsemobil med matchende tilbehør! Spesialtilpassede mobiler er siste skrik i mobilverdenen. Denne Goodies-kolleksjonen er lagd av designeren Lulu Castagnette og ble presentert på årets Mobile World Congress i barcelona tidligere i år. (Bilde: Trond Heggelund)
INNEBYGGET DOKTOR: Dersom du syntes denne billdeserien var opphissende eller påvirker helsa di, så vær klar over at det faktisk finnes en japnsk helsemobil som kan sjekke det meste. Både blodtrykk og andre kroppsfunksjoner kan måles med denne telefonen. Potensen får du derimot måle med noe annet. (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå