PRODUKTNYHETER

Mobil DAK/DAP-maskin

20. jan. 2002 - 10:15

data

Med en klokkefrekvens på 1,8 GHz er dette en full erstatning for vanlige stasjonære maskiner, lover selskapet. Maskinen er utstyrt med et magnesiumhus som kombinerer varmeavledning med styrke. En hyggelig bieffekt er at det gir mindre viftestøy. Tastaturet er avtakbart og kommuniserer inntil ti meter med maskinen via Bluetooth. Det er ikke noe å si på hukommelsen. Maskinen kan utstyres tre disker på hver 60 MB og kan ha opptil 1 GB i RAM.

Sikkerheten håndteres med den integrerte fingeravtrykksensoren og en smartkortleser. Maskinen er rikelig utstyrt med porter, en til S-video, en portreplikator, FireWire, LAN og modem, infrrarød, en digital skjermport (DVI) og to USB.

Videoytelsen som driver skjermen med 1600 ganger 1200 punkters oppløsning, håndteres av en mobil utgave av nVidias grafikkprosessor, Quadro4. Den har hele 64 MB VRAM og bidrar til en OpenGL ytelse som ingen annen bærbar maskin har kunnet vise til, og som burde få alle DAP/DAP-ere til å sikle. Maskinen skal dukke opp i hyllene like før sommeren.

(orv)Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.