DATATELE

Mister NAV-kontrakt til 200 millioner

VIL MODERNISERE: Moderniseringsminister Morten Andreas Meyer lanserte i fjor planen om å gi alle nordmenn tilgang til informasjon og offentlige tjenester på nettet via Mine Sider.
VIL MODERNISERE: Moderniseringsminister Morten Andreas Meyer lanserte i fjor planen om å gi alle nordmenn tilgang til informasjon og offentlige tjenester på nettet via Mine Sider. Bilde: Odd R. Valmot
Trond Heggelund
16. aug. 2007 - 10:41

Det er konsulentselskapet Cap Gemini som i begynnelsen av neste uke kommer til å signere den lukrative kontrakten med NAV.

Kontrakten går på vedlikehold og videreutvikling for Infotrygd (Se faktaboks).

Cap Gemini Norge bekrefter at de har fått kontrakten, men de vil ikke kommentere noe i forbindelse med den før de formelt har signert avtalen med NAV.

La den ut på anbud

Dette må være høstens dårligste nyhet for eks-statsråden Morten Meyer, som i dag er leder av IBM Norges konsulentdivisjon, Business Consulting Services (BCS).

IBM har hatt oppdraget lenge, men nå er det slutt ettersom NAV var tvunget til å legge oppdraget ut på anbud via Doffin. Her kan du selv lese utlysningsteksten.

Ifølge Doffin er dette en rammeavtalen med en varighet på fire år. Anslått verdi på kontrakten er på 200 millioner kroner.

Mener tapet er "udramatisk"

– Vi har tapt en kontrakt med NAV, og det handler om en leveranse vi har hatt lenge. Det er aldri hyggelig å tape en kontrakt. Men det har vært en fair prosess og det er udramatisk, sier konsulentsjefen i IBM, Morten Meyer, til Computerworld.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.