MOBIL

Minst to med Windows Phone 8 fra Samsung

Samsung har planer om å slippe to Windows Phone 8-telefoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. juli 2012 - 14:50

Det dukker opp mye interessant informasjon i rettsaken mellom Samsung og Apple. Rettsdokumenter viser at de har minst to Windows Phone 8-telefoner på benken.

LES OGSÅ: Bildene som viser hvordan iPhone kunne blitt

Disse har kodenavnene Odyssey og Macro. Det ser ut til at det Odyssey som blir den friskeste av de to. Begge er ifølge dokumentet, som er omtalt av The Verge, oppgitt til å kjøre på Qualcomm MSM890. Denne systembrikken har tokjerneprosessor på 1,5 GHz.

Akkurat dette er ingen overraskelse, da det allerede er kjent at Microsoft har valgt Qualcomm sin S4 Plus-serie som maskinvareplattform for Windows Phone 8.

HD Super AMOLED

Odyssey får en HD Super AMOLED-skjerm på 4,65 tommer, et kamera med 8 megapiksler og frontkamera med 2 megapiksler. Den skal antakelig også ha NFC-støtte.

Macro har en firetommers Super AMOLED med 480 x 800 piksler, fem megapikslers kamera og to megapikslers frontkamera. Begge er oppført med støtte for HSPA+ 21 Mbps og LTE.

Lanseringen skal angivelig skje i fjerde kvartal, så vi snakker antakelig om telefoner som skal slippes sammen med Windows Phone 8.

LES OGSÅ: Slik blir Windows Phone 8

Kilde: The Verge

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.