IKT

Mindre teknikk på TeleForum

Finn Halvorsen
4. mars 2004 - 07:56

- Etter de tilbakemeldinger fra tidligere møter har vi denne gangen valgt å legge oss på et mer strategisk og politisk nivå i møteprogrammet, sier Jon R. Skeie, som er sekretær for Norsk TeleForum.

Møtet foregår i år på Storefjell Resort Hotell fra onsdag 28. til fredag 30. april. Norsk TeleForum, som er en institusjon i det norske telemiljøet med røtter tilbake til 1952, har dermed valgt å beholde i alle fall ett av sine tradisjonelle særtrekk; nemlig å holde møtene i god avstand fra Oslo.

- Vi ser det fremdeles som viktig å opprettholde en uformell atmosfære hvor man kan pleie sine relasjoner og knytte nye kontakter også utenom selve foredragene. Derfor vil vi ha deltagerne til stede på møtet i størst mulig utstrekning også ved de sosiale arrangementene, sier Skeie.

Ved forrige møte, på Lillehammer for to år siden, kunne arrangørene notere 331 på deltagerlisten. Det var rekord. Det blir spennende å se om ingeniørene svikter møtet i år. Og i så fall om de erstattes av økonomer, investorer og flere direktører.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.