ARKIVNYHETER

Mesta vil kreve 100 millioner fra Hæhre

Bjørn Olav AmundsenBjørn Olav Amundsen
24. nov. 2009 - 10:25

De tre tidligere ansatte i Mesta har forsøkt å få stoppet Mestas kontroll av e-postkassene deres - i noen tilfelle så langt tilbake som begynnelsen av 2008 - men tapte nylig i Asker og Bærum Tingrett. De tre tidligere ansatte ble dømt til å betale over 100.000 kroner til Mesta i saksomkostninger.

- På bakgrunn av den informasjon som Mesta allerede sitter på og det som vil framkomme gjennom innsyn i e-postkassene til de tidligere ansatte, så vil Mesta vurdere et søksmål i 100 millioners-klassen både mot Hæhre Entreprenør, tidligere direktør og eventuelt ytterligere en person, sier Mestas advokat Espen Nyland til Dagens Næringsliv. Mesta mener at fjorårets underskudd på 600 millioner kroner delvis skyldes tap av tunnelkontrakter og andre anleggskontrakter som følge av at nøkkelmedarbeidere forsvant til Hæhre.

Advokat Peter Vagle, som representerer de tre tidligere ansatte og Hæhre, mener innsynet i e-postkassene er ulovlig, og har anket saken.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.