ARKIVNYHETER

Mesta langt under Veidekke

Riksveg 867 mellom Samamoa og Ervik holder en lav standard i dag. Om to og et halvt år skal den være oppgradert, sannsynligvis av Mesta. (Foto: Statens Vegvesen)
Riksveg 867 mellom Samamoa og Ervik holder en lav standard i dag. Om to og et halvt år skal den være oppgradert, sannsynligvis av Mesta. (Foto: Statens Vegvesen) Bilde: torkar
1. mars 2007 - 09:15

Et arbeidsfellesskap av lokale firmaer, blant dem Harstad Maskin og Anlegg ga også pris (75,821 mill.), det samme gjorde Reinertsen Anlegg (78,478 mill.).

Strekningen som skal utbedres ligger like utenfor Harstad sentrum. Den går mellom Samamoa hvor rv 867 grener ut fra rv 83, og Ervik hvor fylkesveg 1 grener ut fra rv 867.

Over to strekninger på til sammen to km skal den nye vegen følge traséen til den gamle. Her blir standarden hevet og det blir anlagt fortau og gang/sykkel-veg vekselvis. Mellom disse strekningene blir det en strekning hvor den nye vegen går helt utenom dagens veg.

I entreprisen inngår anlegg av en rundkjøring på Samamoa, støping av en kulvert og bygging av en gang/sykkelvegbru og en kort bru i veglinjen. Jobben skal være unnagjort i løpet av september 2009.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.