NYHETER

Mesta klart lavest på E 134

Mesta ligger godt an til å sikre seg en ny kontrakt på E 134 i Hordaland. Med et anbud på 73,968 millioner kroner er Mesta 9,6 prosent lavere enn nærmeste konkurrent. Vegvesenet slapp ubehagelige overraskelser denne gangen. Det laveste anbudet ligger bare litt høyere enn overslaget.

Anders Haakonsen
3. sep. 2006 - 12:41

Anbudene ble åpnet 30. august. Bare to entreprenører fant det bryet verdt å regne på jobben. Den andre var Vassbakk & Stol, som ga et anbud på 81,805 millioner kroner.

Oppdraget består i å anlegge 3 070 meter ny E 134 mellom Vassvikvatnet i Odda kommune og Langebu i Etne kommune. En kort tunnel på 90 meter inngår i denne strekningen. Entreprenøren skal også anlegge til sammen 1 200 meter lokalveger.

At Mesta ga det klart laveste anbudet var ingen overraskelse. Samme firma holder på med avsluttende arbeid på en 6 km lang strekning på E 134 i forlengelsen av den som skal påbegynnes nå. Den lengste av de to strekningene leder trafikken utenom det beryktete Rullestadjuvet. Den ble åpnet for trafikk i slutten av juni.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.