ARKIVNYHETER

Mesta kjøper Geo Survey

- Mesta har et langsiktig og industrielt perspektiv på dette oppkjøpet, sier adm. direktør Kyrre Olaf Johansen i Mesta.
- Mesta har et langsiktig og industrielt perspektiv på dette oppkjøpet, sier adm. direktør Kyrre Olaf Johansen i Mesta. Bilde: Mesta
Jarle Skoglund
10. jan. 2008 - 16:53

– Mesta har ambisjoner om å være ledende innen geomatikk i Norge og det oppnår vi gjennom dette oppkjøpet. Geo Survey sikrer oss tilgang til både kompetanse og kapasitet, sier adm. direktør Kyrre Olaf Johansen i Mesta.



Mesta har i dag 65 geomatikere og høy kompetanse innen geomatikk på vei, mens Geo Survey i tillegg har kompetanse innen bygg, offshore og industri. Geo Survey ligger langt framme i å ta i bruk ny teknologi. Mestas kjøp av tjenester fra Geo Survey vil skje på kommersielle vilkår. Geo Surveys strategi og retning endres ikke som følge av oppkjøpet, og det er Mestas ønske at alle ansatte i Geo Survey blir med videre med ny eier.



Det tas sikte på å gjennomføre oppkjøpet innen 1. februar hvis det ikke dukker opp uforutsette forhold i den juridiske og finansielle gjennomgangen som nå skal gjøres (due diligence). Geo Survey omsatte for 25 millioner kroner i 2006 og har i overkant av 30 ansatte.



- Mesta har et langsiktig og industrielt perspektiv på dette oppkjøpet. Vårt mål er at både Mesta og Geo Survey skal utvikle seg og vokse innen geomatikk, sier Kyrre Olaf Johansen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.