ARKIVNYHETER

Mesta gir opp asfalt og pukk

Jarle Skoglund
20. des. 2010 - 08:12

17. desember 2010 ble det undertegnet avtale mellom Lemminkäinen Norge AS og Mesta Konsern AS, som innebærer at Lemminkainen overtar all virksomhet som Mesta har hatt innen asfalt og pukk- og steinproduksjon.

Styrene i Mesta Konsern AS og Lemminkäinen Norge AS har godkjent kjøpet, men endelig godkjenning og effektuering av sammenslutningen av selskapene er avhengig av godkjenning fra Konkurransetilsynet. Dette forventes å foreligge i løpet av januar/februar 2011.



Styrker seg

Lemminkäinen Norge AS får med dette oppkjøpet en styrket posisjon i det Norske markedet for asfalt, grus og pukk. Virksomhetene i Lemminkäinen Norge AS og Mesta Industri er i det alt vesentlige komplementære, ikke overlappende. Den samlede virksomheten får økt konkurransekraft, en styrket organisasjon og bedre geografisk dekning.

Overtagelse vil ikke kunne skje før godkjenning fra Konkurransetilsynet foreligger. Det er derfor ”business as usual” fram til dette er avklart. Så snart en godkjenning foreligger vil det bli nedsatt en prosjektgruppe for integrasjonsprosessen og det vil bli lagt vekt på et nært og godt samarbeid mellom alle parter inklusive de tillitsvalgte i både Mesta Industri AS og Lemminkäinen Norge AS

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.