ARKIVNYHETER

Mesta fikk Stor-Bergen

Sittende f.v.: Regiondirektør Region Sørvest, Mesta Drift AS, Morten Strøm som skriver under, kontraktsleiar Emma Lejonberg og driftssjef Odd Arne Haga, begge fra Mesta Drift AS.
Stående f.v.: Seksjonssjef Arild Hegrenæs og avdelingsdirektør i Hordaland Olav Finne, begge fra Statens vegvesen
Sittende f.v.: Regiondirektør Region Sørvest, Mesta Drift AS, Morten Strøm som skriver under, kontraktsleiar Emma Lejonberg og driftssjef Odd Arne Haga, begge fra Mesta Drift AS. Stående f.v.: Seksjonssjef Arild Hegrenæs og avdelingsdirektør i Hordaland Olav Finne, begge fra Statens vegvesen
Jarle Skoglund
10. juni 2010 - 15:27

Avtalen trer i kraft 1. september i år, og Mesta tar over etter NCC. Kontraktssummen er på ca. 357 mill. kroner, omlag halvparten av hva NCC skulle ha.

- Vi har gode kalkulasjonsprosesser rundt funksjonskontraktene og vi ser fram til å drifte Stor-Bergen kontrakten de neste fem årene, seier regiondirektør i Mesta, Morten Strøm. Godt samarbeid i kontrakten er nøkkelen til suksess for begge parter.

- Vi er landets mest effektive entreprenør innen drift og vedlikehold, og mener vi har levert et tilbud som er rett og konkurransedyktig, seier Strøm.

Og John Ellefsen, som har vært sentral i utarbeidingen av konkurransegrunnlaget fra Vegvesenet sier at Mesta er nært byggherreoverslaget.

Kontrakten, som er minst like tykk som Telefonkatalogen, omfattar kommunene Bergen (avgrensing vest for E16 Trengereid, sørøst for E39 Hordviktunnelen og øst for rundkjøringen på rv. 555 i Loddefjord), Os, Osterøy og Austevoll.Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.