MOBIL

Mest lest på Mobili i 2011

Året er straks over. Dette er de mest populære testene i året som gikk.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. des. 2011 - 13:30

Om det er noe vi i Mobili liker er det statistikk. Vi er litt nerdete sånn sett. Og siden vi er i ferd med å vinke et fuktig farvel til 2011 presenterer vi de mest leste testene i året som gikk.

Listen over de mest leste mobiltestene på Mobili i 2011 inneholder egentlig ingen store overraskelser. Her er det toppmodeller og gode omtaler som har fristet leserne mest:

Mest leste tester 2011

1 - Test av Samsung Galaxy S II

2 - Test av Sony Ericsson Xperia Arc

3 - Test av Huawei U8800

4 - Test av ZTE Blade

5 - Test av Motorola MB525 Defy

6 - Test av HTC Desire S

7 - Test av HTC Sensation

8 - Test av LG Optimus 2X

9 - Test av Sony Ericsson Xperia Active

10 - Test av LG Optimus One P500 

At Samsung Galaxy S II er årets mest leste test er i grunnen bare naturlig. Denne telefonen har fått gode omtaler av de fleste som har testet den, og den ble kåret til årets mobil under Gulltasten og i vår egen kåring

Sony Ericsson Xperia Arc er også en telefon som har mottatt gode omtaler i tester, og siden telefonen i løpet av året sakte men sikkert har falt i pris tipper vi mange har vært interessert i denne gode kameratelefonen. 

Det mest overraskende her er at de to kinesiske mobilprodusentene Huawei og ZTE sikrer seg tredje og fjerde plass. Det har altså vært stor interesse for billige Android-mobiler. Disse to telefonene har fått god omtale de fleste steder.

På femte plass finner vi Motorola Defy, som naturlig nok får stor interesse i et såpass værherjet land som Norge. Denne telefonen er laget for å tåle litt mer enn telefoner flest, men som DinSide.no skrev tåler den slett ikke alt. Det gjelder altså å behandle også Defy pent.

Listen er basert på talldata fra 1. januar 2011 til 30. desember 2011, og rangeres fra flest til færrest visninger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.