NYHETSBREV

Merkesystem med RFID og UHF

 

Merkesystem for kraftverk, med RFID
Merkesystem for kraftverk, med RFID Bilde: Phoenix Contact
11. juli 2015 - 11:55

Phoenix Contact utvider området med anleggsmerking med et tilpasset system med merkeskilt, fargete mediemerkeskilt i henhold til DIN 2403, skiltholdere og tilhørende festemateriell. Merkesystemet for kraftverk (KKS) er et system som gir en enhetlig og systematisk merking av kraftverk.

Merkeskiltene finnes i en enkel variant og i en intelligent utførelse med en integrert RFID HF- eller UHF-transponder og gir mange fordeler. Teknologien gjør vedlikehold og identifikasjon mer effektiv og brukervennlig og åpner dermed for nye muligheter ved service- og vedlikeholdsarbeid.

Les: Tror RFID virkelig tar av i 2015

Med merkesystemet Bluemark Cled kan, i tillegg til den eksisterende produktporteføljen, nå også nye anleggsskilt fra Phoenix Contact trykkes, med eller uten RFID transponder. Systemet oppfyller kravene som stilles i kraftverksomgivelser og tåler dermed høye termiske, kjemiske og mekaniske belastninger.

Med merkesystemet Bluemark Cled kan, i tillegg til den eksisterende produktporteføljen, nå også nye anleggsskilt fra Phoenix Contact trykkes, med eller uten RFID transponder. Systemet oppfyller kravene som stilles i kraftverksomgivelser og tåler dermed høye termiske, kjemiske og mekaniske belastninger.Merkesystem for kraftverk, med RFID Phoenix Contact

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.