Mengdemåler med masse- og energimåling

 

Mengdemåler med masse- og energimåling
ABB mengdemåler med mulighet for direkte masse- og energimåling. SWIRLMaster FSS-familien Bilde: ABB

Siste generasjon SwirlMaster fra ABB kan installeres i sikker sone (Ex) og har utvidet diagnostikk. SwirlMaster FSS430/450 kan kompensere for trykk og temperatur via HART-kommunikasjon og kan være en økonomisk løsning for direkte masse- og energimåling. Mengdemåleren kan benyttes for et bredt spekter av applikasjoner som damp, brenngass, naturgass, spesielle gasser, ikke-ledende væsker og lavviskøse væsker.

SwirlMaster FSS430/450 har robust design, uten bevegelige deler og med nøyaktighet inntil +/-0,50 prosent av fullt måleområde. Installasjonen har de laveste krav til opp- og nedstrøms rettstrekk (tre og én rørdiametere).

Les også: Hvordan beregne usikkerheten i en industriell måling

Måleren har analog utgang (4-20mA) og HART 7-kommunikasjon. Den har kontrollalgoritmer for håndtering av vanskelige applikasjoner. Utvidet diagnostikk overvåker sensorene for selve mengdemålingen og den integrerte temperaturmålingen. Diagnostikksymbolene er i henhold til NAMUR NE107, og det er tydelige beskrivelser med feilbeskrivelser og forslag til korrektive tiltak.

Måleren har analog utgang (4-20mA) og HART 7-kommunikasjon. Den har kontrollalgoritmer for håndtering av vanskelige applikasjoner. Utvidet diagnostikk overvåker sensorene for selve mengdemålingen og den integrerte temperaturmålingen. Diagnostikksymbolene er i henhold til NAMUR NE107, og det er tydelige beskrivelser med feilbeskrivelser og forslag til korrektive tiltak.ABB mengdemåler med mulighet for direkte masse- og energimåling. SWIRLMaster FSS-familien ABB