T2

Mener alvor på mobilen

MOBIFOTO: Innebygget kamera er bare en av en lang rekke imponerende detaljer med Qtes nye 8010.
MOBIFOTO: Innebygget kamera er bare en av en lang rekke imponerende detaljer med Qtes nye 8010.

Det er et faktum at du nå får Windows Mobile på en lang rekke modeller.

Og riktig ekkelt for dem som samarbeider om operativsystemet Symbian var det nok at Motorola deserterte.

Et spesielt lekkert eksemplar av slike er nye Qtec 8010. Ikke bare er den blitt liten nok til å tilfredsstille de mest kresne, den samarbeider fantastisk med PC-en din også. Stikker du USB-ledningen i telefonen, synkroniserer den kontakter, kalender og e-post og kanskje best av alt; den lader også. Genialt!.

Selv om du får en meget god musikk- og videospiller, holder ikke de innebygde 32 megabytene til mange melodier. Men spandér noen hundringser til et mini-SD-kort som du kan sette inn, og vips så kan du plassere en drøss med CD-er i den. De kan du høre gjennom stereo håndfrisettet som følger med.

Standbytid er på opptil seks dager, og det er 250 prosent bedre enn forrige modell på tross av at prosessoren er på imponerende 200 MHz. Innebygget kamera? Selvfølgelig!

Selv om den er svært cool, burde den appellere til såkalte profesjonelle brukere fordi det er så mange løsninger som er utviklet på plattformen.

I januar kommer det automatisk konfigurasjon og fjernadministrasjon via SMS, og da er jo prisen på 4190 bare barnematen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.