Mekka for Gadget-freaks

Verdenst største mekka for spillegale og gadgetfreakere - Las Vegas, spesielt i dagene 5. - 8. januar i år: Consumer Lectronics Show 2006. (Bilde: CES)
Digitalt blikk: Hva sies om 3D-bilder, stereolyd og stereobilder og alt du kan tenkes å stappe inn i et lite hodeplagg? Selskapet eMagin Corporation viser fram Z800 3DVisor og får pris for det. Dette skal gi en unik opplevelse av innlevelse enten du spiller eller ser film. (Bilde: CES)
I fyr og flammer for ny Dell. Her viser selskapet fram Dell XPS Renegade med 30" skjerm og deres nye XPS systemquad-grafikk og massiv overklokkete CPU. (Bilde: CES)
(Bilde: LG)
Dette litt spesielle hornet med navnet The DaVinci Horn, er en spesiell høyttaler på bare 1 Watt, men med en kvalitet og gjengivelse som får kjennerne til å lytte i andektighet. Utviklet av Hi-Fi Research Ltd. (Bilde: Hi-Fi Research Ltd)
Logitech G5 lasermus som er spesielt beregnet på spill. Den kan tilpasses hver enkelt spiller ved å fordele vket slik at den sitter godt og balanserer perfekt i enhver hånd. (Bilde: Logitech)
Ikke bare data og mobil. Dette er et kjøleskap der du har fire soner med individuell temperaturstyring. Perfekt for dem som vil ha en grads eller to forskjellig temperatur på de ulike hvitvinene. Skapet er kalt Quatro og leveres av Samsung Electronics. (Bilde: Samsung)
  • ikt

De store selskapene kjemper om oppmerksomheten med små kjente og ukjente selskper og tilbyer av all verdens nyttig og unyttig elektronikk.

Disse første januardager er Las Vegas fylt av all verdens duppeditter og hot-shots fra Microsoft, intel, Dell, Apple, Sony, Samsung, Phillips, Nokia og alle andre som betyr noe under Consumer Electronics Show (CES).

Stort

Her presenteres de store nyheter og her holdes det taler og show.

Rundt 2.500 utstillere viser seg og sine produkter fram.

Bigscreen

Du får se verdens største TV-skjerm på over 100 tommer, og de nyeste prosessorer og fjernkontroller og mye, mye mer.

For dem som ikke har tatt seg tid og råd til å være med, finnes det en rekke nettsteder med fyldig dekning.Her får du live dekning:

PC Mag

Cnet

Hjemmesidene til CES

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå