T2

Megaglupt og støvfritt fra Bosch

Med fem ulike "munnstykker" har du flere verktøy i ett. Det beste er nok for mange hobbyoppussere den støvfrie slipingen.
Med fem ulike "munnstykker" har du flere verktøy i ett. Det beste er nok for mange hobbyoppussere den støvfrie slipingen. Bilde: BOSCH


Den første modellen i dette systemet er en vibratorsliper.

Som alle vet er det største problemet med slike at de støver noe aldeles fryktelig.

All verdens avsug og støvposer hjelper selvsagt litt, men ingen antistøvkur er som Ventaro. Her har glupingen hos Bosch, hvem det nå måtte være, tenkt at hvis støv er så plagsomt, hvorfor ikke drive hele slipemaskinen med en støvsugerdrevet turbin.

Nær 100%

En støvsuger har jo den interessante bieffekten at den tar med seg slipestøvet også. Bosch lover 95 prosent støvfjerning, men vi så lite til de siste 5 prosentene, så dette er effektive greier.

Nå er ikke innendørs sliping noe problem lenger, og alle hjerter fryder seg.

Kompakt

Man skulle tro at det ble mye slanger og ledninger av slikt, men det gjør det ikke. Alt er pakket pent inn i en liten boks som inneholder støvsugeren, slangen,slipemaskinen og alt det andre som følger med. Ledningen vikles pent opp på siden.

Støvsugeren er på 1400 watt og gjør dette til en meget kraftig slipemaskin. Siden støvet forsvinner med en gang, blir også slipingen mer effektiv. Slipepapiret gnikker ikke unødig rundt i gammelt slipestøv.

One fits more

Ventaro kan også brukes som vanlig støvsuger, og det følger med overganger til annet elektriskdrevet Bosch-utstyr. Slangen kan også kobles til på utblåsningssiden og blåse opp madrasser og svømmebasseng.

For dem som tror at denne uunnværligheten er grisedyr, kan vi opplyse at det er den ikke. Den veiledende prisen er 1098 kroner. Et kupp, spør du oss.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.