BYGG

Med dette verktøyet kan selv rørleggeren utføre landmålingene

Landmålerverktøy gjorde byggingen av omsorgssenteret i Alta kommune betydelig enklere.

Mads Bæhr (t.v.) fra Peab Bjørn Bygg er formann på byggeplassen der Altas nye omsorgssenter bygges. Her viser han hvordan han enkelt kan legge inn stedbunden informasjon om endringer som skjer på byggeplassen ved hjelp av GPS-verktøyet til landmålingsselskapet Geonord. Bilder og/eller tekst som Bæhr tar på stedet, lastes opp med koordinater i en sky, og  forenkler delingen av informasjonen mellom prosjektledelsen og de som er ute i felt. Til høyre står Hans Idar Haldorsen fra Geonord.
Mads Bæhr (t.v.) fra Peab Bjørn Bygg er formann på byggeplassen der Altas nye omsorgssenter bygges. Her viser han hvordan han enkelt kan legge inn stedbunden informasjon om endringer som skjer på byggeplassen ved hjelp av GPS-verktøyet til landmålingsselskapet Geonord. Bilder og/eller tekst som Bæhr tar på stedet, lastes opp med koordinater i en sky, og forenkler delingen av informasjonen mellom prosjektledelsen og de som er ute i felt. Til høyre står Hans Idar Haldorsen fra Geonord. Foto: Tuva Strøm Johannessen

Sett stangen i bakken, ta et bilde med smartbrettet og skriv en kjapp kommentar. Send det opp i skyen og del det med prosjektekledelsen, rørleggeren og snekkeren.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.