BYGG

Massivtre halverte sykefraværet

Statens arbeidsmiljøinstitutt sier det vil være interessant å studere forholdet mellom bygningsmaterialer og sykefravær nærmere.

Teamet som førte opp denne boligblokken i Trondheim, hadde et sykefravær på 1,6 prosent, som er rekordlavt. Nabobygget er ført opp i stål og betong, der var sykefraværet dobbelt så høyt, men selv 3 prosent er lavt i byggenæringen.
Teamet som førte opp denne boligblokken i Trondheim, hadde et sykefravær på 1,6 prosent, som er rekordlavt. Nabobygget er ført opp i stål og betong, der var sykefraværet dobbelt så høyt, men selv 3 prosent er lavt i byggenæringen. Illustrasjon: Veidekke
8. mai 2022 - 05:50

På Lilleby i Trondheim har Veidekke ført opp to boligblokker i et prosjekt kalt Maskinparken 2, MP2 og Maskinparken TRE, MP3. Disse skiller seg fra hverandre på ett viktig felt: MP2 er ført opp med stål og betong, mens MP3 er bygget med krysslimte massivtreelementer.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.