Massasje- institutt på badet

GLOBALT: Herr Roudi selger italiensk design, tysk elektronikk og programvare og kinesisk produksjon. Etter åtte år i Norge forteller representanten for Italian Design at nå tar det av.For 30.000 kroner får du dampbad, boblebad med massasje, luftmassasje, tropisk regn, foss, radio, uttak for CD-spiller, tidsbryter og en masse annet du ikke ante du kunne bruke i en dusj.
NØDVENDIGHET: Du kan ikke dusje uten fjernkontroll, den tiden er forbi. (Bilde: Joachim Seehusen)
KUN FEM: Dette badekaret er blant de enklere, kun fem forskjellige kraner og hendler, pluss radioen. (Bilde: Joachim Seehusen)
PRIVAT SPA: Her er massasjeinstituttet frem for noe. Messens dyreste dusjkabinett. 107.000 kroner uten rørlegger. - Men dette er Mercedesen, den har ALT, forteller Morten Tønsager fra Victory Spa Norge. - Vi selger mye til barnefamilier, denne passer dem utmerket.
TELEFON: Synes du det er litt for dårlig kun med telefonuttak? Da vurderer du dette dusjkabinettet med telefon som standardutstyr. Abonnement er ikke inkludert i prisen. (Bilde: Joachim Seehusen)
VAGETS KVAL: Kun et lite utvalg badekar, i forskjellige former og utførelser. Det rektangulære gamle badekaret er nesten helt borte.
STANDARD: Antall kraner og hendler varierer en del, men syv stykker ser ut til å være ganske nær standard antall for et moderat badekar i dag. (Bilde: Joachim Seehusen)
STORFAMILIE: Dette er ikke for hoteller, men selges til familier. Messens Rolls Royce, bedyrer selgeren. Her kan du ta med hele familien i badekaret.
STOR INTERESSE: Interessen for de avanserte dusjkabinettene er stor. Betjeningen der slikt tilbys har en hard tørn på Bygg Reis Deg. Kanskje de unner seg en dusj når messen er over?

Fotmassasje, FM-radio, CD eller ozon-terapi, dagens dusjkabinetter har det meste.

Fortsatt ikke fornøyd? Hva da med tropisk regn, 10 stk bodyspraydyser eller telefon i dusjen?

Her er baderomsprodukter du ikke ante fantes. Og de selger som bare det. Mens vi med kameraet vandrer fra dusjvidunder til badekardrøm går vi ikke alene. Her er besøkende med målebånd og notatblokk. Det gjelder å finne den rette kombinasjonen mellom hva vil ha og hva vi har plass til. Prisen later ikke til å spille noen stor rolle. Det dyreste dusjkabinettet vi fant kostet 107.000 kroner, rørlegger ikke inkludert.

Riktignok er det fortsatt mulig å kjøpe et vanlig badekar, men det er et produkt som snart må spesialbestilles.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå