MASKINER & UTSTYR

Vaktmesterkompaniet kjøper 20 Fergusoner til snøbrøyting

Vaktmesterkompaniet har inngått en fem års rammeavtale med Eiksenteret Kløfta, om å lease 20 Massey Ferguson av typen 4709.

Trond Schjerven, daglig leder Mutleie, Linda Tønsberg, driftsleder Vaktmesterkompaniet, Knut Bjørnereim driftsleder Vaktmesterkompaniet, Ståle Hansen avdelingssjef snø Vaktmesterkompaniet, Vegard Willassen avdelingssjef grønt Vaktmesterkompaniet og Jan Gunnar Halstvedt, selger hos Eiksenteret Kløfta.
Trond Schjerven, daglig leder Mutleie, Linda Tønsberg, driftsleder Vaktmesterkompaniet, Knut Bjørnereim driftsleder Vaktmesterkompaniet, Ståle Hansen avdelingssjef snø Vaktmesterkompaniet, Vegard Willassen avdelingssjef grønt Vaktmesterkompaniet og Jan Gunnar Halstvedt, selger hos Eiksenteret Kløfta. Foto: Per Ivar Thoresen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
1. nov. 2018 - 10:52

– Vi har tradisjonelt ikke hatt egne traktorer til snøbrøyting, men har leid inn denne kapasiteten. For å få til en mer effektiv drift ønsker vi å ta en god del av vintertjenestene selv, og starter nå et pilotprosjekt der vi bruker 20 MF 4709 fra Eiksenteret Kløfta for å brøyte snø i Osloområdet med egne ansatte, forklarer Vegard Willassen, direktør for forretningsutvikling og avdelingssjef grønt hos Vaktmesterkompaniet i en pressemelding fra Eik.

Den tradisjonsrike bedriften leverer alt fra gartnertjenester til avfallshåndtering og asfaltering. Willassen har 70 personer som jobber under seg, og så langt har de hatt hovedfokus på grøntarbeid i sommersesongen. Når de nå utvider sesongen trenger de en god partner, og har inngått en eksklusiv rammeavtale med Eiksenteret Kløfta som i tillegg til traktorer inkluderer redskap og utstyr.

– Hvis dette fungerer vil vi ha behov for flere hundre traktorer, og da trenger vi en profesjonell partner som kan tilby både gode maskiner, service og finansiering. Derfor inngikk vi denne avtalen med Eiksenteret Kløfta.

Vaktmesterkompaniet er i sterk vekst og vil fortsatt ha behov for traktorene som tidligere er leid inn.

– Vi vil ha behov for maskinene og menneskene som gjør en fantastisk jobb for Vaktmesterkompaniet også i fremtiden, understreker Willassen. 

LES OGSÅ: Finsk oppkjøp av norsk maskinutleieselskap

LES OGSÅ: Nye rekorder hos engelske JCB: produserer 500 maskiner hver dag

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.