MASKINERUTSTYR

Trøndere forhandler maskiner med hele verden

PlusTech AS megler maskiner på verdensbasis. På eksotiske Mali har et gullgruveselskap bestilt flere borerigger. Den første leveres nå.

13. feb. 2015 - 09:12

Daglig leder Karstein Berg hviler ikke på laurbærene etter at en borerigg av typen Sandvik DP1500i ble solgt til en stor gullgruvebedrift i januar i år. Firmaet ligger sentralt til på Mali og har hele 600 ansatte. Hos PlusTech i Trondheim er de godt vant til hektiske dager, og er i full gang med flere bestillinger. Firmaet har siden oppstart i 2002, blitt kjent som en internasjonal plattform innen anlegg, industri-og lastebilbransjen.

- Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk, og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden. Vi har god kjennskap til merker innen anlegg-, industri- og transportutstyr, sier Berg.                                          

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Effektiv handel – flere bestillingerPlusTech er opptatt av å gi deg som kunde en trygg handel. De er kjent for rask levering og geleider deg gjennom bransjens jungel fra A til Å.Gruveselskapet visste hvilken maskin de ønsket seg. Sandvik DP1500 er utstyrt med 355 hestekrefter, og passer perfekt for produksjonsboring i store steinbrudd og åpne gruver.

- Kunden fra Mali var i dialog med flere land som tilbød den samme riggen, men valgte å forhandle med oss. Våre profesjonelle meglere jobber kontinuerlig med markedet. Vi fungerer som et mellomledd, og smidigheten mellom kjøper og selger blir enklere.

Innen 24 timer var handelen i boks. Firmaet er godt fornøyd med handelen og vi forhandler allerede om fem tilsvarende rigger, forklarer Berg engasjert.

 

God oversiktEr du på jakt etter lastebiler eller maskiner, trenger du ikke lete lenge. PlusTech har hele verden som markedsplass. Her finner du ressurssterke meglere som kommuniserer på flere språk.

- Vi kjenner markedet og er opptatt av å dekke kundenes behov. Vi interesserer oss for små og store maskiner innen anlegg, industri- og transport, sier Berg.                                                   LandsdekkendeØnsker du å kvitte deg med utstyr du ikke bruker lenger, kan PlusTech være behjelpelig med å finne riktig kjøper og pris. Bedriftens utemeglere tar egne bilder og dekker hele landet.

Små og store «støvsamlere» kan få nytt liv, og mulighetene er store for at PlusTech gir deg den ideelle kjøperen.

- Vi har oversikt over hva som er tilgjengelig, både i Norge og i utlandet i alle priskategorier.  Vi finner kjøpere over hele verden. Det sikrer deg en riktig pris og en effektiv og trygg handel, sier Berg.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.