MASKINER & UTSTYR

NÅ: maskinstyringssystem for hjullastere

Trimble har laget en egen versjon av sitt GCS900 Grade Control System til også å omfatte hjullastere.

Hitachi GCS900 Dual GPS montert på hjullaster.
Hitachi GCS900 Dual GPS montert på hjullaster. Bilde: Tony Stewart Photoshots
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. feb. 2016 - 08:32

 

 <i>Foto: Tony Stewart Photoshots</i>
Foto: Tony Stewart Photoshots

 

 Trimbles GCS900 versjon 12.81 inneholder en ny 3D-konfigurasjon for hjullastere som øker bruken av maskinstyring  til nok en maskintype. 

-Trimble GCS900 versjon 12.81 gir store produktivitetsfordeler for entreprenører som bruker hjullastere, sier Ryan Kunisch, markedsdirektør for Trimble Civil Engineering and Construction.

-Vi har sett en produktivitetsøkning på 40 % for materialhåndtering og planeringsarbeider, og en reduksjon på 25 % i faren for å grave dypere enn nødvendig når GCS900 brukes.

 

Produktivitetsforbedring

Den nye konfigurasjonen for hjullastere gir entreprenøren produktivitetsforbedring ved både fin og grov planering. Føreren kan styre mengden materiale som planeres helt nøyaktig, forbedre presisjonen og tidsbruken under finplanering og redusere faren for å grave for dypt under materialplassering eller -fjerning.

Ved hjelp av en hjullaster med GCS900 kan entreprenøren følge opp materialvekten med et Trimble LOADRITE®-veiesystem, og planeringensdokumetasjonen kan følges opp ved å legge til et VisionLink® Project Monitoring-abonnement for å få et mer nøyaktig og fullstendig bilde av prosjektets fremdrift.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.