MASKINERUTSTYR

Skuffer og rototilter til Pon Rental

Pon Rental Norway har inngått avtaler med Gjerstad og Indexator Rototilt om levering av HK-fester, skuffer og rototilter til 152 maskiner. Avtalen er verdt verdt 23 millioner kroner.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. des. 2013 - 13:57

De neste to årene planlegger Pon Rental Norway å rulle inn minimum 152 Cat maskiner i sin maskinpark. Avtalen som nettopp har kommet i havn vil sørge for at samtlige av disse maskinene utstyres med skuffer og rototilter fra henholdsvis Gjerstad og Indexator.

Pon Rental Norway har Cat maskiner i utleieflåten i ca 24 måneder, før de selges som bruktmaskiner. I utgangspunktet er alle maskinene i flåten til salgs til enhver tid, men salget avhenger selvsagt av etterspørsel og pris. Når maskinene selges, erstattes de med nye.

Bruktmaskinene som selges ut fra Pon Rental sin flåte er svært populære, da de har gjenomgått alle servicer og oppgraderinger i henhold til anbefalinger fra Caterpillar. Maskinene som selges tilfredsstiller Caterpillar sitt krav til Cat Certified Used, Caterpillar sitt eget kvalitetsstempel på brukte maskiner. De neste to årene vil altså alle maskiner som kommer inn i Pon Rentals maskinflåte ha påmotert Rototilt fra Indexator og skuffer fra Gjerstad Products.

Størrelsen på denne kontrakten gjør faktisk handelen til den aller største enkeltstående avtalen Gjerstad og Indexator har gjennomført.

- Vi investerer for fremtiden og knytter til oss samarbeidspartnere med samme fokus på kvalitet og service som vi selv har, sier en fornøyd Jone Ølberg, Rental Manager Norway. Han forteller videre at Gjerstad og Indexator har vært pålitelige leverandører for Pon Rental Norway helt siden de startet opp med utleie i Norge.

- I tillegg er det ofte disse tilleggsproduktene våre kunder etterspør når de leier gravemaskiner fra oss. Derfor er det helt naturlig å inngå avtale med disse selskapene, fortsetter Ølberg. Det kan også nevnes at Pon Rental Norway nylig har bestilt 99 gravemaskiner fra Caterpillar med leveranse i 2014. Disse skal erstatte utfasede maskiner, i tillegg til å forsterke den eksisterende maskinparken.

- En fyldig maskinpark er nøkkelen til å lykkes med utleie. Har vi ikke maskinen kunden etterspør, er det ikke sikkert at de kommer til oss neste gang. Pon Rental Norway er størst i landet på utleie av anleggsmaskiner, noe som krever at vi investerer og har høyt omløp på maskinene våre, avslutter Jone Ølberg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.