MASKINERUTSTYR

Skal selge Øveraasens ploger

Felleskjøpet Agri har sikret seg forhandleravtale med Øveraasen, som betyr at ploger til traktormarkedet heretter skal selges av dem.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. des. 2014 - 10:34

Felleskjøpet Agri SA skal ivareta omsetningen av Øveraasen snøbrøyteutstyr til traktormarkedet.

Det er en trend i tiden at et kommunale brøyteroder blir satt vekk fra kommunal drift over til privat drift. Disse rodene blir i økende grad brøytet med traktor. Etter hvert som traktorene får bedre førerkomfort, blir større og sterkere og hastigheten øker, egner traktorer seg også bedre til snørydding av vei enn tidligere.

Felleskjøpet Agri SA har et landsdekkende nettverk av salg- og servicepunkter og er derfor en naturlig samarbeidspartner å velge for Øveraasen AS.

Produktene som inngår i samarbeidet vil være rettet mot den profesjonelle bruker som stiller høye krav til effektivitet og kvalitet. ODIN plogen til Øveraasen er et spennende produkt i dette segmentet. ODIN 275 er en nyutviklet elementplog som egner seg meget godt til bruk på traktor og kan utstyres med et unikt slapseskjær som dekker hele bredden av plogen uavhengig av svingposisjon.

Øveraasen AS vil selv dekke salget av snøbrøyteutstyr til lastebilbransjen, noe de også har gjort tidligere. Øveraasen AS har et bredt utvalg av snøploger til lastebiler og hjullastere og Øveraasen sine driftssikre og pålitelige ploger blir ofte valgt av kunder som har krevende driftsforhold.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.