MASKINERUTSTYR

Semimobile løsninger innen knusing og sikting

Normine lanserer produkter som befinner seg i mellomrommet mellom mobilt og stasjonært knuse og sikteutstyr.

Redaksjonen
2. des. 2015 - 13:22

Det har fra mange hold vært etterspørsel etter en løsning der knuse og sikteutstyr kan være flyttbart uten å bruke lang tid på montering/demontering. Mange har i slike tilfeller måtte velge mobilt utstyr der det er montert hydrauliske belter og dieselmotor.

Disse nye semimobile unitene blir levert enten på skids, hjul, eller på flyttbare stativer. Unitene leveres og enten med elektrisk tilkobling eller med dieselaggregat montert.

 

Eget design

Daglig leder i Mineralteknikk, Arne Kenneth Øvstebø har stor tro på de nye produktene. – Normine™ har spesialisert seg på høy kvalitet, og maskin-rangen går fra kjeftknusere, konknusere, slagknusere, kubisatorer, sikter og matere. Videre leverer vi komplette teknologiske produksjonslinjer, helt fra grovtrinnet til finverket.

 

Ingeniører og servicepersonell

Normine™’s ingeniører sitter i dag med stor kunnskap innen knusing og prosessering av bergmineraler, som vi tilbyr våre kunder. Vi leverer alt fra forprosjekt, 3D tegning av anlegg, kapsitetsberegning, effektlister etc til ferdige tilbud og montasje nøkkelferdig av eget personell.

 

Utviklet av Mineralteknikk AS

Normine™ selges enten direkte til sluttkunder eller via forhandlere i Skandinavia. Våre ingeniører jobber frem gode løsninger i tett samarbeid med forhandleren og/eller kunden, og får deretter konkret tilbud presentert.

Mineralteknikk AS sitter som eier av varemerket for hele Skandinavia og vil jobbe aktivt ute i markedet sammen med forhandlere.

 

Videre vekstMineralteknikk AS har hovedkontor i Sandnes, har lang erfaring innen bransjen, jobber for videre vekst i bransjen, og samtidig kan love flere spennende nyheter utover i 2016.  De første ordrene fra Normine™ leveres allerede i Januar 2016 i Norge. Markedet har i lengre tid ønsket seg et alternativ på disse produktene, og nå gjenstår det å se om de er villige til å kjøpe produktene våre, sier Øvstebø.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.